Hei!

Som mange selv vet sitter det langt inne å skrive blogg. Jeg visste at det var frivillig å skrive blogg i dette emnet (digital markedsføring). Planen min for dette semesteret var å følge godt med, lese og sørge for at jeg får gode karakterer. En ting var sikkert, jeg skulle ikke blogge. Dette endret seg veldig etter kick off med foreleserne. De introduserte oss for flere tidligere studenter som hadde lagd en «digital portefølje» og at dette hadde gjort dem veldig attraktive på arbeidsmarkedet. Etter tre intensive timer med informasjon var det klart, jeg skal begynne med blogging. Greit det er kleint, men det vil hjelpe meg videre i fremtiden.

Så til dere som leser denne bloggen, så vil dere få en del blogging om forelesninger og andre interressante temaer innenfor digital markedsføring. Jeg håper dere følger med, dette blir et kjempebra semester!

 

Regner med at dette blir mine måneder fremover.

6 thoughts on “Blogging? Det skal jeg aldri gjøre…

 1. Se der ja -nå fungerer det med kommentarer også 🙂
  Det er bra at du står på og får til løsninger Emre.
  Det var litt kronglete å få opp hele blogginnlegget ditt, måtte klikke på tittel to ganger …
  Sjekk om du kan gjøre dette enklere ….
  Ellers er det en fin start. Lykke til videre.
  hilsen fra Arne

 2. I have noticed you don’t monetize emregucyeter.no, don’t
  waste your traffic, you can earn additional cash every month with new monetization method.
  This is the best adsense alternative for any type of website (they approve all websites), for more
  details simply search in gooogle: murgrabia’s tools

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

/* ]]> */
Translate »